Börja träna för en bättre hälsa

Fysisk träning är en viktig del i att bygga upp ett hälsosamt liv. Det finns många olika typer av träning, och för att behålla motivationen gäller det att hitta den träningsform som passar just dig bäst.

Ett exempel på en träningsform som ökat i popularitet på senare år är kampsport. Det är ett brett begrepp som innefattar många olika grenar, däribland karate, jiu-jitsu, thaiboxning och MMA.

Rätt utrustning för din träning

Om du är sugen på att börja träna kampsport behöver du se till att du har rätt kläder och utrustning. Detta minimerar risken för skador, speciellt för nybörjaren. På Jabb hittar du allt för din kampsportsträning, oavsett om du är en rutinerad fighter eller precis har börjat träna. Här finns kläder, skor och utrustning för både barn och vuxna. Judodräkter, boxningshandskar och benskydd för taekwondo – vilken sport du än hänger dig åt finner du det du söker här.

Träna din styrka

Är du mer intresserad av styrketräning än kampsport? Oroa dig inte, här finns något även för dig. Allt från vikter som kettlebells och skivstänger till utrustning som bälten och remmar. Passa även på att beställa hem dina kosttillskott, shakers och flaskor, så är du mer än redo för att ta dig an ett stärkande gympass.