Att leva med ovisshet

I den pandemi som råder så är vi aldrig säkra på hur det kommer att se ut framöver. Visst kommer det att lugna ner sig och förhoppningarna ligger nu i det vaccin som tagits fram. Men att leva med ovisshet hur det hela blir är inte alltid så roligt. 

Fortfarande så gäller det att vi håller avstånd och att vi regelbundet tvättar våra händer om vi varit utanför vår bostad. Renligheten har visat sig vara en framgång för att att inte bli smittad. De flesta av oss har nog vid det här laget lärt sig hur länge och noga man ska tvätta sina händer. Vi har också lärt oss att handsprit inte bara är något som vårdinrättningar och sjukhus använder sig av. Du kan hitta prisvärda alternativ online och som dessutom doftar gott. Se till att ta med dig alko gel om du är ute och handlar eller gör andra nödvändiga ärenden på stan.

Denna pandemi är ingen som tidigare upplevt av oss alla. Vi försöker så gott vi kan att rätta oss efter alla de restriktioner som Folkhälsomyndigheten ger oss. Om vi följer de råd som ges så kan denna spridning minska och pressen på vår sjukvård att minska. Vi vill alla att detta ska vara över och om vi hjälps åt och hålla avstånd, hålla våra händer rena och följa det som myndigheterna råder oss att göra så kommer denna pandemi att gå över. Sedan i början av 2020 så har detta pågått och nu ska vi snart kliva över till 2021. Vi hoppas att det kommande året blir ett mycket bättre år.