När livet vänds upp och ner

Ibland så kanske man är med om saker som gör att livet vänds upp och ner. Det kan vara en nära anhörig som avlider och sorgen och saknaden blir för stor att hantera. Men det kan lika gärna vara att man blir av med ett arbete eller liknande. Livet kan vara skört och det kan ibland inte behövas så mycket för att det ska ställas på sin kant.

Det kan också vara så att man behöver hjälp för att komma vidare i livet. Har man inte möjligheten att prata med familj eller vänner så är en terapeut någon som du kan prata med. Den man vänder sig till har stor erfarenhet och kan med säkerhet hjälpa dig med den kris som uppstått. Det kan behövas ett antal samtal innan det släpper och man kan gå vidare. Var noga med att lära dig din egna kropps signaler och var inte rädd att öppet prata om det som du har problem med.

Livet är inte alltid en dans på rosor utan kan vara rätt hårda mot oss. Det gäller att vi är rätt rustade när vi möter motgångar. I vissa fall så kan ålder ge den erfarenhet man behöver men ibland så kan det köra ihop sig ordentligt och då behöver man ta hjälp för att få rätsida på sig själv och det liv man lever.